13 Haziran 2009 Cumartesi

Efes Pilsen One Love Festival 8

Efes Pilsen One Love Festival, sekizinci yılında dünyaca ünlü iki grup Klaxons ve Röyksopp'un yanı sıra, trip-hop'un efsane ismi Tricky'yi de santralistanbul'da 20 - 21 Haziran'da ağırlamaya hazırlanıyor. Erken saatlerde festival alanını doldurmaya başlayan festivalcileri her zaman olduğu gibi, çok çeşitli yiyecek-içecek seçenekleri, sınırsız eğlence ve heyecanlı oyunlar bekliyor.
İlklerin festivali olarak anılan Efes Pilsen One Love Festival programında bu sene, yine ilk Türkiye konserini gerçekleştirecek olan Tricky de var. Massive Attack için yaptığı müthiş vokallerle dünya çapında tanınan, alternatif müzik dünyasının en karizmatik isimlerinden İngiliz müzisyen ve aktör Tricky uzun yıllardır trip-hop'a yön veren isim olmayı sürdürüyor. Festivalde ayrıca, Shoegaze akımının önemli isimlerinden biri olarak elektronik müzik dünyasının en sevilen topluluklarından olan M83 de sahne alacak.
Festival programında yeni isimler!
Temponun bir saniye bile düşmeyeceği festival programında Klaxons, Röyksopp, Tricky ve M83 dışında ayrıca Ayça Şen, Yasemin Mori, Bora Uzer, DearHead, Jonny Rock ve Style-ist bulunuyor.
Size özel bir sahne!
Efes Pilsen One Love Festival'in bu yıl yeni sürprizlerinden biri de çeşitli performans ve gösterilerin yapılacağı yeni bir gösteri sahnesinin varlığı olacak. Burada, interaktif komedi performansları, talk-show'lar, karaoke ve çeşitli atölye çalışmaları gün boyunca festivalcilerin yanında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder