7 Temmuz 2009 Salı

Bun Design, Franchise ile Büyüyor...


2007 Nisan ayı itibariyle artık Bun Design olarak hizmet veren marka, mağaza sayısını artırmaya devam ediyor

2004 yılından itibaren franchising ile büyüyen firma böylelikle yansıttığı hayat tarzını Türkiye’nin her yanına yayıyor ve kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara, hem eğlenip hem kazanabilecekleri, kendi işlerini yaparken zevk alabilecekleri bir fırsat sunuyor.

2007 Nisan ayı itibariyle artık BUN DESIGN olarak hizmet vermeye devam ediyor. Etiler’de 10 metrekarelik küçücük bir mağazayla, kurucularının kendi zevkleri olan ürünlerle başlayan bu serüven, şu anda Türkiye’de yaklaşık 20 mağazadan oluşan bir tasarım zinciri haline geldi.

Yaşama, fonksiyonel tasarım ve eğlence ekliyoruz. Bunun için eşsiz stilde form, renk ve malzemeden ürünler seçiyor ve teknik kalitesi kadar geniş tüketici kitlesi için uygun fiyatlı olmasına da önem veriyoruz. Bütün bu ürün gamına uygun atmosferdeki perakende mağazalarımızda müşterilerimizle buluşturuyoruz. Ürünlerimizin her biri müşteri tarafından kolayca tanınabilir ve hoşa gidebilecek sağlam bir marka yaratıyoruz.

Saatler, çerçeveler, aydınlatmalar, küçük mobilyalar, ajanda ve defterler, mutfak banyo aksesuarları, kişisel aksesuarlar, rengarenk çantalar ve cüzdanlar, masa ve ofis aksesuarları ürün gamımızı oluşturmakta. Mağazamızda ortalama 3000 çeşit ürün satılmaktadır.

Hediyelik Eşya lokal bir ihtiyaçtır. Hedef kitlemiz olan 15 – 25 yaş arası gençlere ya da kendini genç hissedenlere ulaşabileceğimiz her noktada olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder