4 Ağustos 2009 Salı

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'nın Son Günleri


MOSDER'in düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'nın beşincisine katılmak için zaman dolmak üzere.

Son başvuru tarihi 20 Temmuz 2009 olan yarışma bu yıl ilk kez, öğrencilerin yanısıra tasarım alanında eğitim almış ya da bu alanda çalışan profesyonellerin katılımına da açıldı.

Geçen yıllarda olduğu gibi yatak odası takımı, yemek odası takımı, genç odası, salon takımı, kanepe işlevini yerine getiren çok işlev amaçlı fonksiyonel nitelik taşıyan mobilya, hizmet ve servis elemanı dallarında katılımın mümkün olduğu yarışmanın "Engelliler için Ev Mobilyası" başlıklı özel kategorisi ise oldukça dikkat çekici.

Öğrenciler arasından birinciliği göğüsleyecekleri 6 bin, ikincileri 4 bin, üçüncüleri 2 bin Lira para ödülünün yanı sıra yine iş, staj, fuarlara katılım ve tescil haklarının alınması gibi olanaklar bekliyor.

Engelliler için Ev Mobilyası kategorisinde birinciliğe değer bulunan proje sahibine 10 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin Lira para ödülü verilecek.

Aynı zamanda yarışmanın sponsoru olan Adres Patent firması tarafından tüm kategorilerde derece alan 35 projenin tasarım tescilleri ücretsiz olarak yapılacak ve proje sahiplerine temsil edecek.

Adres Patent tarafından ödül alamayan tasarımların tescili %50 indirimli (devlet harçları hariç) olarak yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder