19 Kasım 2009 Perşembe

NEYSE HALİN ÇIKSIN FALIN!

Bun Design'dan yepyeni, çok eğlenceli, ilgi çekici bir ürün daha! Kahve falı bardak altlıkları, ön kısmında kahve fincanı içerisindeki farklı fal görsellerinden oluşuyor. Merakınızı gidermek içinse ürünü ters çevirip falınızı okumanız yeterli:) Bu eğlenceli ürün ile içeceklerinizi artık daha keyifli yudumlayacak, fal zevkinizi çok daha farklı yaşayacaksınız.
Neyse haliniz, çıksın faliniz! :)))
.



13 Kasım 2009 Cuma

YARIŞMA HABERİMİZ BU KEZ GRAFİK TASARIM DERGİSİ İNTERNET SİTESİNDE!

Kumbara tasarım yarışmamızın bir haberi de Türkiye'nin önde gelen tasarım dergilerinden grafik tasarım dergisinin internet sitesinde yer alıyor.
http://www.grafiktasarim.org/ sitesinden haberler bölümüne girerek yarışma haberimize
ulaşabilirsiniz.

11 Kasım 2009 Çarşamba

GALERIA YKM BUN DESIGN AÇILIŞI

Sabırsızlıkla beklenen Galeria YKM Bun Design 5 Kasım'da açıldı. Diğerleri gibi bol renkli, birbirinden eğlenceli ürünlerle dolu Galeria Bun Design mağazamız şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Bun Design ailesine yeni katılan mağazamıza başarılar diliyoruz...

BUN DESIGN ÜRÜNLERİ "KESİŞME NOKTASI"'NDA!










4 Kasım Çarşamba akşamı Cihangir'de bulunan Ark Lültür'de açılışı gerçekleştirilen "Kesişme Noktası" adlı sergide Bun Design'dan minotory lamba, tatlı yalan kartları, kalpli shot bardakları ile 8'li cam tuzluk- biberlik seti yer alıyor. Türkiye'nin önde gelen tasarımcılarının ürünlerinin de yer aldısergiyi 20 Aralık tarihine kadar ziyaret etmek mümkün.

5 Kasım 2009 Perşembe

"KUMBARANI TASARLA" TANITIM PARTİSİ

4 Kasım Çarşamba gecesi Asmalı Mescit'te bulunan Novo Bar'da gerçekleştirilen kumbara tasarım yarışması tanıtım partimiz çok renkli geçti. Buniclub üyeleri, tasarım öğrencileri ve yarışma sponsorlarının da bulunduğu gecede hem yarışmamızın tanıtıldı, hem de sponsorlarımızla tanışma fırsatı yaratıldı.




























Bun Design Weekly Trend Rehberi'ne konuk oldu...


Bursa' nın Weekly Trend Rehberinin 1.sayısı çıktı. Üç aylık peiyotlarla çıkacak olan derginin ilk sayısına Korupark ve ZaferPlaza Bun Design konuk oldu...