29 Mayıs 2009 Cuma


İstanbul'un merkezi Haliç'te, mavi ve yeşil'in içiçe olduğu bir ortamda yarışma heyecanı ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir haftasonu geçirmeye hazır mısınız?
2008 yılında Dragon Festivali, Air Race ve Powerboat Race gibi büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan Haliç, değişen yüzü, dingin ve temiz suyu, seyrek deniz trafiği ile organizasyonların gözdesi olmaya başladı. Kürek ve kano sporları için elverişli bir ortama sahip olan Haliç'te kulüpler sürekli olarak antrenman yapıyor.
Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Dragon Festivali kürek sporu için ideal olan parkuru ve yeşil festival alanıyla Mavi Haliç'in bir parçası olmaktan gurur duyuyor.
BunDesign olarak oradayız. Davetlimizsiniz.

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Bun Design'ın İlk Dergisi "bunbird"



Bun Design büyüme yolunda attığı adımlara ve yeni tasarımlara bir yenisi olan "bunbird" dergisini çıkarttı. bunbird dergisini tüm Bun Design mağazalarımızdan ve http://www.bundesign.com/ sitemizden isteyebilir sizde yenilikleri takip edebilirsiniz.
Yeninlik Yapan Yenilmez.

Bun Design Basında...




Bun Design Sabah Gazatesi'ne tasarım değeri olan Magazin ayna ürünü ile konuk oldu. Magazin Ayna Bun Design mağazalarının en çok dikkat çeken ve satılan ürünüdür.


Hollywood dergisinin kapağında siz de kendinizi görmek istemez misiniz?

İstanbul'da Yepyeni Bir Mekan "Bun Mekan"...


Bun Cafe İstklal Caddesi'nde açıldı. Bun Cafe, Bun Design Beyoğlu Mağazasının üst katında açıldı. Beyoğlu Bun Cafe, Bun Design ailesi için bir ilk olmasının yanısıra lezzetli yiyecek-içecekleri, özgün dekorasyonu ve sıcak atmosferi ile İstiklal Caddesi'ne yeni bir soluk getiriyor.
Günün hangi saati olursa olsun yolunuzu mutlaka Bun Cafe'ye dşürmeye çalışmanızı öneririz, bir kere denemenin bir "Bun Cafe Müdavimi" olmaya yeteceğinden eminiz.
İstiklal Cad. 112/A
Beyoğlu - İstanbul
0212 244 93 85

Bun Design Dragon Bot Yarışmasına Gün Sayıyor...


30-31 Mayıs İstanbul'un merkezi Haliç'te yapılacak olan Dragon Festivalinde, BUN DESIGN'ın da katılacağı kurumlararası bot yarışmasına gün sayoyor. Eğlenceli aktivitelerle dolu bir haftasonu geçirmeye hazır mısınız?

Babalar günü fırsatları


Babalar günü yaklaşıyor...
Bun Design Mağazalarından ve http://www.bundesign.com/ adresinden kampanyalar ve fırsatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

deneme

gülay